Main Page Sitemap

Last news

Afstanden meten ze met een stok (cubit rot) met vaste lengte. Dan zie je meer, kun je een praatje maken met de vaste bezoekers en is er vele..
Read more
Bezoek parship, zodra je, parship bezoekt is vrijwel het eerste wat je leest: 'Veiligheid en zekerheid staan voorop'. De oplossing bij deze laatste tip is overigens vrij simpel..
Read more
En 70 komt in de stemming als ze haar partner pijpt. Bij 54 van de vrouwen komt het weleens voor dat ze tijdens de sex ineens niet meer..
Read more

Oude volle vrouw geil op naaktstrand


oude volle vrouw geil op naaktstrand

kon ik me niet inhouden en vroeg haar of ze het erg vond als ik mijzelf zou aftrekken. Ik heb elke lul die me werd aangeboden afgezogen, ook ben ik nog een paar keer genomen maar hier voelde ik niet veel meer van. Met een diepe grom voelde ik zijn harde erectie ineens samenspannen tot een snoei harde staaf, het leek wel een boomstam zo hard en nog een keer zo dik dat het voelde of ik zou scheuren. Het gevoel wat ik had was immens, geilheid stroomde door mijn lichaam en ik genoot ervan om zo bloot met een erectie op een openbaar strand te liggen voor iedereen die het maar wilde zien. Toen ik niemand meer hoorde keek ik weer op en ging op mijn ellebogen leunen, direct viel de vrouw me op die naar wat het leek een boek aan het lezen was. Even drong het tot me door dat ik zo een harde lul in mijn maagdelijke kont zou gaan krijgen, nu heb ik zelf wel eens een 2 vingers in mijn kontje gedrukt maar dit was toch echt een eerste. Gauw liggen op mijn plek dacht ik terwijl ik wegliep.

Daar stond mijn bloedmooie vriendin poedeltje naakt op het naaktstrand! Vroeg Lisette, vind jij het geil dat die vent zijn pik stijf. Giel sexverhaal, geil naaktstrand - Op een warme dag ging ik naar het naaktstrand bij de Reeuwijkse plassen. Ikz ag man en vrouw al keurend naar mij kijken.

De zon stond hoog toen ik weer enigszins bij mijn positieven kwam plakkend onder het zaad van talloze geile beren, verdwaast liep ik naar mijn fiets toe waar ik toen pas bemerkte dat ik nog steeds naakt was. Heel rustig bewoog ik op en naar terwijl ik haar observeerde en zag hoe haar schaamlippen nat werden van haar geil. Ik complimenteerde haar uiteraard op haar mooie schaamlippen en zei dat ze een mooie vrouw was, terwijl ze me bedankte zag ik letterlijk wat geil tussen haar schaamlippen naar benden lopen. Al tijden was dit een fantasie van mij en nu had ik de mogelijkheid om deze fantasie waarheid te laten worden, ik liep daarop naar de duinrand toe en zocht een mooi beschut plekje uit. Terwijl ik de smaak van sperma in mijn mond had hoorde ik luid gehijg van achteren komen en begreep dat mijn ontmaagder op het punt stond om klaar te komen, ik had allang de beslissing gemaakt dat ik zijn zaad in mijn kontje wilde hebben. Dit was het startschot voor een nieuwe ervaring.

Terwijl ik dacht wat ik van de situatie moest vinden voelde ik iets warms om mijn lul en keek naar deze onbekende vrouw die op dit strand onder publiek mijn nog kloppende erectie in haar mond had genomen. Daar had de man wel oren naar en dat was duidelijk te zien in zijn korte broek. Zijn pik stond keihard en de swingers vrouw wreef er alvast een paar keer over en drukte zich met haar dikke tieten tegen hem aan. Bij een paar jonge boompjes pakte hij mijn lul vast terwijl hij achter mij stond, hierdoor voelde ik zijn erectie tegen mijn billen aandrukken en hoewel dit een verdeeld gevoel bij me losmaakte draaide ik me los vertelde dat ik dit niet wilde. Al deze mannen, ik denk een stuk of 15 hebben hun inhoud over mijn lichaam of in mijn mond geleegd. Evolve Media KVK: BTW: NL B01.


Sitemap